Grønt overblik: Det skal du holde øje med

Slutfase i forhandlinger om landbruget, et afgørende møde om kvælstof og de første indikationer på fiskerimulighederne næste år. Sommeren nærmer sig, men der er stadig et par spændende ting på programmet i denne uges grønne overblik.

Det er hos økonomiminister Stephanie Lose (V), at forhandlingerne i den grønne trepart om landbruget foregår. Parterne ventes at afrapportere denne uge. 
Det er hos økonomiminister Stephanie Lose (V), at forhandlingerne i den grønne trepart om landbruget foregår. Parterne ventes at afrapportere denne uge. Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Andreas Arp

Godmorgen og velkommen til en ny uge i dansk politik.

Sommeren nærmer sig, og det spidser derfor også til, hvis politikerne vil nå at lande aftaler og præsentere resultater, inden danskerne går på ferie.

På det grønne område er det særligt aktuelt for forhandlingerne i den grønne trepart om landbruget, der befinder sig i sin absolutte slutfase. Ifølge kommissoriet skal treparten afrapportere senest ved udgangen af denne måned, hvilket er i denne uge.

Altinget logoBy og Bolig
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget by og bolig kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Seneste fra By og Bolig

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024