Denne uge på By & Bolig (6)

DET SKER: Det Nationale Forskningscenter for Velfærd inviterer til gå-hjem-møde om fogedsager og udsættelse af lejere. Center for Strategisk Byforskning holder konference om den programmerbare by. Læs mere her.
Foto: Colourbox
Susie Lund
Fakta
Har du arrangementer, der skal med i Altinget.dks kalender, så skriv til [email protected].

Ministeren
Det har ikke været muligt at få information om by- og boligminister Carsten Hansens (S) planlagte aktiviteter denne uge.

Folketinget
Der er ingen lovforslag under Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter i Folketingssalen denne uge.

Der er ikke planlagt møde i By- og Boligudvalget denne uge.

Andre arrangementer
Mandag 4. februar inviterer Det Nationale Forskningscenter for Velfærd (SFI) til gå-hjem-møde om fogedsager og udsættelse af lejere. Her vil SFI præsentere resultater fra deres nyeste rapport om udviklingen i fogedsager og udsættelser af lejere i årene 2002 til 2010.

Onsdag 6. februar inviterer Det Kongelige Danske Kunstakademi til seminar om Geodesign, 3D-modellering og kommunikative designprocesser. Seminaret fokuserer på, hvordan 3D-teknologien kan anvendes inden for planlægning og udvikling af by og infrastruktur.

Torsdag 7. februar holder Center for Strategisk Byforskning konference om den programmerbare by. Konferencen er led i et tema om byforskning uden grænser, som har til formål at skabe dialog og udveksling mellem praktikere og forskere.

Altinget logoBy og Bolig
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget by og bolig kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00