Om  
Kim Henry Jensen

Domea henter ny chef for kundeøkonomi

Domea opretter en ny afdeling for kundeøkonomi og henter Kim Henry Jensen ind som afdelingschef.

Foto: Jacob Ljørring/Domea
Emma Brink

Bygge- og boligadministationen for almene boliger, Domea, skærper sit fokus på økonomistyring for kunderne og har derfor etableret en ny afdeling til det specifikke formål. Kim Henry Jensen bliver chef for den nye afdeling for kundeøkonomi.

"Vi har en vigtig opgave med at rapportere, rådgive og understøtte vores kunder, når det kommer til at have styr på økonomien i den enkelte boligorganisation. Det drejer sig om alt fra at holde en høj kvalitet i budgetter og regnskabsleverancerne til at være gode til at rådgive og vejlede, for eksempel om hvordan man minimerer risici og får mest værdi for pengene," siger direktør for koncernøkonomi og forretningsudvikling Lars Holmbjerg.

Den nye afdeling er et led i en intern reorganisering af Domea, der blandt andet skal sikre den del af kerneforretningen, der drejer sig om økonomistyring for kunderne. Domea har også en ambition om at udvikle virksomheden fra at være en administrationsvirksomhed til i højere grad at være en kundefokuseret rådgivnings- og administrationsvirksomhed. 

Altinget logoBy og Bolig
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget by og bolig kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00