Ejerforening Danmark slår følgeskab med Colego A/S

Colego A/S og Ejerforening Danmark A/S har slået sig sammen. Planen er at skabe Danmarks største portal for professionelle.

Med en plan om at skabe Danmarks største portal for professionelle, har virksomhederne Colego A/S og Ejerforening Danmark A/S slået sig sammen. Det skriver Mester Tidende.

De to virksomheder har en fælles målsætning om at blive Danmarks største samarbejdspartner på alle de traditionelle håndværks- og servicefag. Fagpartnerne og boligforeningerne vil dog fortsat kende virksomheden under navnet Ejerforening Danmark, mens Colego.dk forsat vil være der, hvor private og virksomheder nemt får tilbud på løsning af deres opgaver.

Colego A/S er en fire år gammel virksomhed, der faciliterer kontaktformidling mellem virksomheder og private, der skal have løst opgaver inden for en lang række fagområder. Målsætningen i Colego A/S er at gøre markedet og tilbudsgivningen effektiv og gennemsigtig. Colego A/S tager betaling fra fagpartnere for at formidle kontakt til opgavestillerne. 

Altinget logoBy og Bolig
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget by og bolig kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00