Grontmij dropper Carl Bro

NAVNESKIFT: Efter fire år som Grontmij | Carl Bro smider rådgiverkoncernen den sidste del af navnet. Det sker for at vise, at Grontmij er én forenet virksomhed, lyder det.

En af Europas førende rådgivende ingeniørvirksomheder, Grontmij | Carl Bro, skifter nu navn til blot Grontmij. Navnet skal signalere én samlet organisation med én samlet strategi:

”Med vores fælles navn ønsker vi at vise, at Grontmij er én virksomhed med ét fælles mål om at blive Europas førende rådgiver. Det skal blandt andet ske ved at fortsætte med det, vi er gode til, nemlig at skabe bæredygtige forbedringer i de omgivelser, vi arbejder og lever i,” siger Søren Larsen, administrerende direktør for Grontmijs danske selskab, i en pressemeddelelse.

I 2007 overtog det hollandske selskab Grontmij den danske virksomhed Carl Bro Gruppen, som bl.a. har stået for Københavns Hovedbanegård, DR BYEN og Citybanan i Stockholm. I 2007 skiftede Carl Bro Gruppen navn til Grontmij | Carl Bro for at markere ejerskiftet. Efterfølgende har koncernen overtaget flere konkurrenter, senest Frankrigs andenstørste rådgiver Ginger med omkring 2.600 ansatte. Navneskiftet sker som et led i Grontmijs strategi frem mod 2015, som bl.a. indebærer at opkøbe relevante virksomheder primært i Nordeuropa.

0:000:00