Ny temadebat: Hvad er det første, en ny regering bør kigge på efter folketingsvalget?

Et historisk valg er netop overstået, og snart har vi en ny regering. Men hvad er det første, en ny regering bør give sig i kast med på det by- og boligpolitiske område? Det spørgsmål stiller Altinget i en ny temadebat.

I forbindelse med det overståede folketingsvalg sætter vi i en kommende temadebat på Altinget By og Bolig fokus på, hvad der bør stå i toppen af politikernes prioriteringsliste efter valget.
I forbindelse med det overståede folketingsvalg sætter vi i en kommende temadebat på Altinget By og Bolig fokus på, hvad der bør stå i toppen af politikernes prioriteringsliste efter valget.Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Freja Søgaard

Folketingsvalget 2022 er netop overstået, og nu begynder forhandlinger om, hvilke partier der skal indgå i den fremtidige regering. Og selvom vi endnu ikke ved, hvilke partier den nye regering kommer til at indeholde, ved vi, at der trods det røde flertal er en ny regering undervejs. Det gjorde Mette Frederiksen (S) meget tydeligt på valgnatten.

"Det står klart, at der ikke længere er et flertal bag regeringen i dens nuværende form," sagde Mette Frederiksen (S) ifølge TV2 og holdt fast i, at hun stadig vil undersøge mulighederne for en bred regering.

I forbindelse med det overståede folketingsvalg sætter vi i en kommende temadebat på Altinget By og Bolig fokus på, hvad der bør stå i toppen af politikernes prioriteringsliste, når vi spørger en række aktører: 

Altinget logoBy og Bolig
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget by og bolig kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00