Ørsted ansætter Grundfos-direktør som ny topchef

JOBNYT: Mads Nipper stopper som adm. direktør i Grundfos og er ansat som ny administrerende direktør i Ørsted.

Ørsted har ansat Mads Nipper som administrerende direktør og koncernchef.

Det skriver energiselskabet i en pressemeddelelse. 

Mads Nipper er i dag administrerende direktør og koncernchef for Grundfos, hvor han har været siden 2014.

"Grundfos er enestående virksomhed. De sidste seks år har været en fantastisk rejse for mig. Jeg har nydt hvert sekund, og jeg er stolt af de ting, vi har nået sammen. Men Ørsted var en mulighed, jeg ikke kunne sige nej til," siger Mads Nipper i en pressemeddelse fra Grundfos. 

Udnævnelsen af Mads Nipper sker som følge af Henrik Poulsens beslutning om at fratræde sin stilling som administrerende direktør for Ørsted.

Mads Nipper tiltræder den 1. januar 2021. Henrik Poulsen fortsætter som administrerende direktør og koncernchef indtil den 31. december 2020.

Grundfos har igangsat søgningen efter Mads Nippers afløser.

Forrige artikel Ny debat: Hvordan skal landdistrikterne gøres attraktive? Ny debat: Hvordan skal landdistrikterne gøres attraktive? Næste artikel Ny rapport fra Rambøll: Stort potentiale for CO2-besparelser ved træbyggeri Ny rapport fra Rambøll: Stort potentiale for CO2-besparelser ved træbyggeri
BL vil koordinere viden om bæredygtigt byggeri

BL vil koordinere viden om bæredygtigt byggeri

VERDENSMÅL: Det skorter på krav om bæredygtighed, når den almene sektor skal renovere, lyder kritikken. BL vil nu stå i spidsen for at indsamle og koordinere viden, der skal fremme bæredygtigt byggeri.