Optakt med analytikerne: Hvor stor bliver S i København, bliver DF’s valg dårligt eller katastrofalt – og stjæler K borgmesterposter fra V?

Altingets chefredaktør, politiske kommentator og politiske redaktør fremhæver i denne udsendelse det, der er værd at holde øje med, når valgresultaterne tikker ind. Lyt med til optakten her.

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Henrik Axel Lynge Buchter

Det kan få enorm betydning – både for København og landspolitikken – hvis Socialdemokratiet går meget tilbage i hovedstaden.

Det mener Altingets chefredaktør, der fremhæver dette som det, han mener er allermest interessant at holde øje med.

Derudover er det værd at holde øje med, om Konservative stjæler borgmesterposter fra Venstre, fordi det kan have betydning for de to borgerlige partier, der strides om at være det største i meningsmålingerne. Og så er valget blevet mindre dramatisk for Kristian Thulesen Dahl – spørgsmålet er i stedet, om det bliver et dårligt eller katastrofalt valg for Dansk Folkeparti.

Hør politisk kommentator Erik Holstein, politisk redaktør Esben Schjørring og chefredaktør på Altinget, Jakob Nielsen, uddybe de pointer i dagens udsendelse af Altinget Ajour.


Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00