Om  
Jens Rosenville

Rambøll-ingeniør er årets unge rådgiver 2016

Foreningen af Rådgivende Ingeniører har kåret 32-årige Jens Rosenville fra Rambøll som årets unge rådgiver. Han hædres for sine innovative løsninger, tekniske kompetencer og gode samarbejdsevner.

Nikita Selvig

32-årige Jens Rosenville fra Rambøll er blevet kåret som årets unge rådgiver af Foreningen af Rådgivende Ingeniører, FRI. Den unge ingeniør modtager prisen for sine innovative løsninger, tekniske evner samt samarbejdsevner, der blandt andet er kommet til udtryk i forbindelse med Culzeanprojektet, der er et af Nordens største gasprojekter.

Det skriver FRI i en pressemeddelelse. 

”Jens Rosenville udmærker sig ved at være stærk på alle de områder, som kræves af en rådgivende ingeniør. På Culzeanprojektet, hvor Rambøll designede platformens stålkonstruktion, har han vist, at han er faglig stærk og samtidig innovativ, at han kan lede et team af medarbejdere, og at han kan kommunikere med kunderne, så de forstår opgaven og specifikt ønsker, at Jens Rosenville er en del af deres fremtidige projekter. Han er et forbillede for andre unge rådgivende ingeniører,” siger adm. direktør i FRI, Henrik Garver.

Altinget logoBy og Bolig
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget by og bolig kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00