Sass-forslag om at lempe krav til boliglån skydes ned fra højre og venstre

REALKREDIT: Det er både uklogt og en farlig kurs at lempe kravene til boliglån i København, som Henrik Sass Larsen foreslår. Sådan lyder reaktionerne fra både blå og røde partier.

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Peter Pagh-Schlegel

Det vil være en meget kortvarig gevinst for de boligkøbere, som Socialdemokratiet gerne vil hjælpe, fordi det jo lynhurtigt vil sætte sig i priserne

Rasmus Jarlov (K)
Erhvervsminister

”Det er lidt træls, at vi har en måske kommende finansminister, som øjensynligt ikke har lært noget af de seneste 20 års udvikling på boligmarkedet.”

Sådan lyder reaktionen fra Enhedslistens finansordfører, Pelle Dragsted, oven på Socialdemokratiets gruppeformands, Henrik Sass Larsens, signal om at slække kravene for boliglån i København.

”Reglerne er alt for rigide og alt for hårde. Finanstilsynet bør løsne grebet, så almindelige mennesker kan få mulighed for at komme ind på boligmarkedet igen,” lød det fra gruppeformanden i et interview til Børsen tirsdag.

Altinget logoBy og Bolig
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget by og bolig kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Seneste fra By og Bolig

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024