Nyvalgte: Prioriteringen er sværest

NYVALGT: Prioritering har været den største hurdle for de nyvalgte folketingsmedlemmer ved valget i 2007. Læs Altinget.dks karakter til hver enkelt.
Der skal prioriteres mellem arbejdsopgaverne som folketingsmedlem, siger Sophie Løhde (V), der er en af de nyvalgte, der ifølge Altingets vurdering har klaret sig bedst i de første to år i Folketinget.
Der skal prioriteres mellem arbejdsopgaverne som folketingsmedlem, siger Sophie Løhde (V), der er en af de nyvalgte, der ifølge Altingets vurdering har klaret sig bedst i de første to år i Folketinget.Foto: Pressefoto
Niels Th. Dahl

Det sværeste for mig har været, at jeg har måttet skuffe nogle af de borgere, der henvender sig til mig.

Liselott Blixt (DF)
Sundhedsordfører

I november måned er det præcis to år siden, der sidst var folketingsvalg i Danmark - og dermed er det også præcis to år siden, 51 nyvalgte folketingsmedlemmer for første gang indtog deres pladser i Folketinget.

Altinget.dk har i samme anledning lavet en midtvejsstatus for hver af de nyvalgte medlemmer - plus de ni, der siden valget også er trådt ind i Folketinget (se link).

Vurderingerne er baseret på både folketingsmedlemmernes synlighed, deres faglige kunnen og politiske tæft. Og de viser, at der er særdeles stor afstand mellem dem, der har klaret sig bedst, og dem, der har klaret sig dårligst.

Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00