Om  
Mads Lebech

Mads Lebech stopper i Industriens Fond: Skal være direktør for Tryghedsgruppen

JOBNYT: Mads Lebech bliver ny direktør i Tryghedsgruppen. Han var gennem otte år borgmester på Frederiksberg og har de sidste ti år stået i spidsen for Industriens Fond. 

Kiki Qvistgaard

Ti år efter han kom til Industriens Fond, skifter Mads Lebech nu den ene direktørstol ud med den anden. Fra første kvartal 2019 er han ny administrerende direktør i Tryghedsgruppen, der er hovedejer af forsikringsselskabet Tryg og desuden står bag TrygFonden.

Det oplyser gruppen i en pressemeddelelse. 

"Vi er utrolig glade for at få Mads i front for Tryghedsgruppen. Han har præcis den bredde i kompetencerne, som er nødvendig. Vi er overbeviste om, at Mads er den helt rette til at videreudvikle Tryg-familien,” siger Jesper Hjulmand, formand for Tryghedsgruppens bestyrelse.

50-årige Mads Lebech afløser Søren Kristiansen, der tidligere på året takkede ja til en stilling som koncerndirektør i ejendomsinvesteringsselskabet Dades.

Borgmester og bestyrelsesmedlem
I den brede befolkning kendes Mads Lebech nok bedst som konservativ borgmester på Frederiksberg. En post, han varetog fra 2001 til 2009. 

Siden har Lebech haft et hav af bestyrelsesposter i dansk fonds- og erhvervsliv. Han er blandt andet næstformand i bestyrelserne for By & Havn og Tivoli samt bestyrelsesmedlem i Nordea Invest. 

Mads Lebech er uddannet jurist fra Københavns Universtiet. Privat er han gift og har fire børn. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Mads Lebech

Direktør, A.P. Møller Fonden, bestyrelsesmedlem, Fondenes Videnscenter, medlem, Komiteen for God Fondsledelse
cand.jur. (Københavns Uni. 1997)

0:000:00