Om  
Lars Løkke Rasmussen

Løkkes politiske netværk på 13.000+ bliver til forening

Lars Løkke Rasmussen har stiftet en ny forening, der skal understøtte udviklingen af hans politiske netværk. Formand for den nye forening er Carl Erik Dalbøge, direktør for Team Rynkeby Fonden.

Marie Schønning Jensen

Lars Løkke Rasmussens politiske netværk har rundet 13.000 medlemmer. Derfor har han stiftet en forening, der skal sikre professionelle rammer omkring netværket.

Det skriver den tidligere statsminister i et nyhedsbrev.

"Fundamentet kræver også en stabilitet og et højt aktivitetsniveau. Det kræver både en fast organisation, lokaler og økonomi. I sidste uge blev »Foreningen af 8. januar 2021« derfor stiftet for at rejse de ressourcer, der er nødvendige for at skabe et lille sekretariat bag netværket – og som er omdrejningspunktet i den videre vej," skriver Lars Løkke Rasmussen ifølge Berlingske.

Bestyrelsen for foreningen er allerede udpeget. Carl Erik Dalbøge, direktør for Team Rynkeby Fonden, er formand, og Birgitte Riise Bjærge, erhvervsdirektør i Erhvervsakademi Dania, indtager næstformandsposten. Derudover er festivalchef Brian Nielsen, iværksætter Julie Glarvig og læge Ulf Helgstand medlemmer af bestyrelsen.

Mange af netværkets medlemmer har en ambition om, at der stiftes et parti, men den nye forening skal ikke ses som startskuddet til partidannelse, og foreningen er heller ikke politisk, skriver Løkke.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Lars Løkke Rasmussen

Udenrigsminister, MF (M), politisk leder, Moderaterne, fhv. statsminister
cand.jur. (Københavns Uni. 1992)

0:000:00