Om  
Leila Stockmarr

Advice ansætter tidligere politisk chef hos Alternativet

Tidligere politisk chef hos Alternativet Leila Stockmarr er ny seniorrådgiver hos Advice.

Det digitale kommunikations- og reklamebureau Advice har ansat tidligere politisk chef hos Alternativet Leila Stockmarr som ny seniorrådgiver i deres afdeling for public affairs og stakeholder management.

Det skriver Advice i en pressemeddelelse.

Leila Stockmarr fratrådte sin stilling som politisk chef i Alternativet i september 2018 for at have mere tid til familielivet. Hun var tidligere ansat som rådgiver hos partiet fra 2015 til 2017.

Men nu påbegynder Leila Stockmarr et nyt kapitel med ansættelsen som seniorrådgiver hos Advice. 

"Efter et par måneder med kastanjeedderkopper er jeg SÅ glad for at være landet lige netop her. Er startet som seniorrådgiver hos Advice, hvor jeg skal arbejde med politik og strategi. Jeg skal rådgive om et bredt felt af politikområder – blandt andet klima og energi, verdensmål, uddannelse – og en masse andet. Glæder mig," skriver Leila Stockmarr på sin Facebook-profil.

Leila Stockmarr har en ph.d. i global politik fra RUC og en master fra University of London. Hun har tidligere været ansat i Ungdommens Røde Kors og Dansk Institut for Internationale Studier.

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Leila Stockmarr

Politisk rådgiver (EL)
msc i politik med fokus på Mellemøsten (University of London, SOAS, 2009), cand.scient. (RUC 2010) ph.d. i globale studier (RUC 2015)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024