Anmeldelse af 
Rasmus Nielsen

Anmelderros til Elkjær-bog om Irak

KORT NYT: "Tænk engang, at Lars Løkke Rasmussens bilagsmani og Jørgen Poulsens gyldne håndtryk får meget mere medie-airtime end statsministerens 180 graders kursskifte i forhold til Irak-exiten."
Rasmus Nielsen

Rasmus Jønsson, partner i Newdeals.dk, der også skriver klummer til Altinget.dk om politisk kommunikation, anmelder i fagbladet Journalisten "Kære Statsminister - løgnen om krigen i Irak" af Bo Elkjær, der netop er udkommet.

"I en tid, hvor nyhederne ofte er overfladiske, er Bo Elkjærs bog "Kære Statsminister" en fornøjelse. Bogen giver et detaljeret indblik i de mange forskellige beslutningsprocesser i forbindelse med Danmarks deltagelse i Irak-krigen, og der er solid argumentation og velunderbygget belæg for påstandene.

Når man fordøjer Bo Elkjærs samlede fremstilling, kan man som borger føle sig godt og grundigt ført bag lyset. Eksempelvis gennemhuller Bo Elkjær på en overbevisende måde mange af de beviser, som regeringerne i USA, England og Danmark byggede deres argumentation for krigsdeltagelse på.

Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00