Apotekerforeningen henter kommunikationsdirektør i ministerium

Danmarks Apotekerforening har ansat Lene Lund Hansen som kommunikationsdirektør pr. 1. marts. Hun forlader dermed sin nuværende stilling som koncernkommunikationschef i Miljø- og Fødevareministeriet.

Nikita Selvig

Det bliver 51-årige Lene Lund Hansen, som fremover får ansvaret for pressearbejdet og de sociale medier i Danmarks Apotekerforening. 1. marts tiltræder hun nemlig som kommunikationsdirektør. 

Det oplyser Apotekerforeningen i en pressemeddelelse.

"Med Lene får vi en leder, som har de faglige evner til at løfte vores kommunikation og give apotekerne en endnu tydeligere profil. Vi får også en leder, som har bundsolid ledelseserfaring, og ved, hvordan hun får det bedst mulige ud af sine medarbejdere," siger Apotekerforeningens administrerende direktør, Anders Kretzschmar, i pressemeddelelsen.

Lene Lund Hansen er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet i 1990 og kommer til Apotekerforeningen fra en stilling som kommunikationschef i Miljø- og Fødevareministeriet. Forud for sammenlægningen af de to ministerier sidste sommer var Lene Lund Hansen kommunikationschef i Fødevareministeriet og har samlet mere end 20 års erfaring fra centraladministrationen.

Den nye kommunikationsdirektør ved allerede nu, hvad hun vil tage fat på, når hun tiltræder sin nye stilling næste måned: 

"Jeg vil særligt forsøge at skærpe apotekernes profil i offentligheden, så det bliver endnu mere tydeligt for danskerne, at apotekerne er samfundets medicineksperter. Vi skal nå flere både på apoteket.dk samt på Facebook og andre sociale medier. Og så skal vi blive bedre til at blande os i den offentlige debat," siger Lene Lund Hansen.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00