De ansatte vil i Folketinget

Dansk Folkepartis presseafdeling står foran en større udskiftning blandt medarbejderne efter næste folketingsvalg. Flere af partiets medarbejdere vil nemlig gerne flytte ned i folketingssalen, og de har gode chancer for at blive valgt.
Mette Dyrskjøt

Det kan være meget godt, at man ved, hvordan tingene fungerer på Christiansborg, men hvis man ikke har kontakt til sit bagland, så er det ikke så smart.

Kenneth Kristensen
Folketingskandidat (DF)
Fakta
Altinget vurderer, at fire af de fem opstillede DF-medarbejdere har gode chancer for at blive valgt.

Søren Espersen, Carl Christian Ebbesen, Kenneth Kristensen og Morten Messerschmidt ligger lunt, mens Karsten Holt har en mere usikker placering i Storstrøms Amt.


Kilde: Altinget.dk
ODENSE: Valgfeberen er uden tvivl ved at sætte sit præg på alle partiers presseafdelinger, men flere af pressemedarbejderne hos Dansk Folkeparti ser frem til valget af flere årsager. De skal ikke kun kaste sig ud i kampen på partiets vegne, men også have opfyldt egne ambitioner.

Fire af partiets medarbejdere på Christiansborg og en af studentermedhjælperne er opstillet til folketingsvalget. Og ifølge Altingets vurderinger har de gode chancer.

Fra presseafdelingen er både pressechef Søren Espersen samt medarbejderne Karsten Holt, Carl Christian Ebbesen og Kenneth Kristensen opstillet til Folketinget. Og Morten Messerschmidt er tilknyttet partiet som studentermedhjælp.

Altinget.dk talte under DF-årsmødet i Odense med de fem partifunktionærer, der bejler til en politisk karriere.

Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00