Om  
Camilla Rygaard-Hjalsted

Digital Hub Denmark tager modvilligt afsked med mangeårig direktør

Camilla Rygaard-Hjalsted har valgt at fratræde sin stillling som administrerende direktør for Digital Hub Denmark. Organisationen for danske tech-hubs skal dermed for første gang på jagt efter en ny direktør.

Ghita Nidam Møller

Siden Digital Hub Denmarks blev stiftet i 2018 har Camilla Rygaard-Hjalsted trukket i tøjlerne som administrerende direktør og formået at cementere organisationen på den digitale tech-scene.

Nu er der nye tider på vej, og derfor melder hun nu sin afsked med den netværksskabende tech-hub for at gå nye veje fra 16. marts. Det oplyser Digital Hub Denmark i en pressemeddelelse. 

”Tiden er rigtig nu, inden hubben går ind i en ny fase som markedsføringskonsortium for det digitale område. Jeg efterlader en fuldt kompetent organisation, som vil kunne løfte den næste, spændende opgave for hubben,” udtaler Camilla Rygaard-Hjalsted.

Det er således et taknemmeligt farvel til Camilla Rygaard-Hjalsted, som har ledet projektet fra de første tidlige politiske tanker til at etablere og udvikle organisationens arbejdet med at tiltrække og skabe muligheder i Danmark for internationale tech-talenter, startups, virksomheder, investorer og delegationer. 

Hun giver nu stafetten videre til at lede projektet, som er stiftet og eget af Erhvervsministeriet, Udenrigsministeriet, Uddannelses- og Forskningsministeriet, Dansk Industri, Dansk Erhverv og Finans Danmark.

Indtil der er fundet en ny kandidat til direktørposten overtager Nicolaj Christensen, der har været ansat siden april 2019 og senest har været en del af den daglige ledelse med ansvar for flere af hubbens flagskibsprojekter.

Han kan her trække på erfaringer fra flere startups og som tidligere marketingschef for Skandinaviens største techkonference TechBBQ.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Camilla Rygaard-Hjalsted

Fhv. direktør, Digital Hub Denmark
ph.d., geofysik, Københavns Uni., diplom i journalistik, strategisk kommunikation og forandringsledelse, Executive bestyrelsesuddannelse (CBS)

0:000:00