Om  
Jakob Stig Dyvik

Djøfs public affaris-chef skifter til norsk kommunikationsbureau

Afdelingschef for politik, presse og public affairs i Djøf, Jakob Stig Dyvik, flytter til Norge, hvor han skal rådgive virksomheder og ledere i politik, strategi, presse og kommunikation.

Max Læbo Wulff

Fagforeningen Djøfs nuværende chef for public affairs med ansvar for politik og presse, Jakob Stig Dyvik, fratræder sin stilling. I stedet flytter han til Norge, hvor han skal rådgive i politik, strategi, presse og kommunikation for det strategiske kommunikationsbureau Corporate Communication med hovedsæde i Oslo.

”Jeg springer ud på det helt dybe. Nyt land, ny bolig, nyt job. Det bliver bogstavelig talt helt nyt liv for mig og min familie. Det føles vildt at sige et godt og spændende job op, sige farvel til Danmark og kaste sig ud i noget helt ukendt. Men det føles heldigvis også både godt og rigtigt. Og vildt spændende. Jeg glæder mig ekstremt meget. For mig har det været afgørende at finde et arbejde, hvor jeg både bliver fagligt udfordret med spændende opgaver, der rykker noget og er med til at udvikle samfundet, og hvor der samtidig er” plads til alt det, der også er en del af livet, ikke mindst familien. Det er der i Corporate Communications,” udtaler Jakob Stig Dyvik i en pressemeddelelse.

Tidligere har Jakob Stig Dyvik været rådgiver for Ulveman & Børsting og presserådgiver for Radikale Venstre. De sidste to år har han været ansat som først mediechef og siden afdelingschef for politik, presse og public affairs hos Djøf.

Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00