Om  
Pelle Dragsted
Sarah Glerup

Dragsted tager uddannelsesorlov

Pelle Dragsted tager tre ugers orlov for at færdiggøre sin uddannelse. Sarah Glerup skal være suppleant i perioden.

Sara Ridder

Enhedslistens forbrugerordfører, erhvervsordfører, finansordfører og kirkeordfører, Pelle Dragsted, tager selvbetalt uddannelsesorlov fra 4. april. På Facebook skriver han: 

"Jeg er én af de der halvstuderede røvere, som lige mangler at aflevere den sidste opgave for at få eksamensbeviset.
Da min arbejdstid i folketinget ikke rigtig muliggør opgaveskrivning ved siden af, tager jeg selvbetalt orlov i april for at blive endelig færdig. Jeg og Enhedslisten er så heldige, at gode Sarah Glerup kan træde ind som min suppleant."

I de tre uger Dragsted tager orlov skal Sarah Glerup tage over som suppleant i Folketinget. Sarah Glerup er suppleant og folketingskandidat for Enhedslisten i Københavns Storkreds. Hun er cand.mag. i medievidenskab, har deltaget i seneste omgang X-Factor på DR og er til daglig kommunikationsrådgiver hos Enhedslisten.

Gruppenæstformand i Enhedslisten Pernille Skipper siger i en pressemeddelelse:

"Vi er alle sammen rigtig glade for, at Sarah har lyst til at træde ind som suppleant, mens Pelle er på selvbetalt orlov. Sarah er vanvittig dygtig, og hun bliver helt sikkert et stort aktiv i folketingsgruppens daglige arbejde. Og så er jeg selvfølgelig også stolt af, at hun bliver Danmarks første folketingsmedlem i kørestol."

Pelle Dragsted er masterstuderende i retorik på Aarhus Universitet og var kandidatstuderende i historie og spansk ved Københavns Universitet fra 2002 til 2005.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Pelle Dragsted

Politisk ordfører, MF (EL)
BA i historie (Københavns Uni. 2001), master i retorik og formidling (Aarhus Uni. 2016)

Sarah Glerup

Kommunikationsmedarbejder
cand.mag. i medievidenskab

0:000:00