Kornbek: Vi har et enormt potentiale

INTERVIEW: KD står for meget mere end modstand mod abort og porno, siger Bodil Kornbek, der trods modgang fastholder strategien.
"Vi er del af en stor international bevægelse sammen med f.eks. Angela Merkel, og via kulturen deler vi værdier med rigtig mange andre danskere," mener Bodil Kornbek.
"Vi er del af en stor international bevægelse sammen med f.eks. Angela Merkel, og via kulturen deler vi værdier med rigtig mange andre danskere," mener Bodil Kornbek.Foto: Altinget.dk
Erik Holstein

Jeg sætter alle sejl til. Men helt ærligt: Jeg tænker da ikke på, hvad der sker, hvis vi ikke kommer ind. Så kunne jeg lige godt pakke sammen.

Bodil Kornbek
Formand for Kristendemokraterne

Hun er energisk, velformuleret og ukueligt optimistisk.

Kristendemokraternes formand Bodil Kornbek er ikke sådan at slå ud, selvom meningsmålingerne har bevæget sig fra det grå til det kulsorte. Hun er stadig fuld af tro på, at hendes projekt nok skal bære igennem.

Udefra kan årsagen til optimismen dog være svær at få øje på. Den seneste meningsmåling melder om 0,6 pct. til KD, gennemsnittet fra august siger 0,7 pct. - og en enkelt måling har endda haft partiet nede på 0,3 pct. Samme niveau, som det noget ejendommelige "Minoritetsparti" landede på ved sidste valg. Altinget har spurgt Bodil Kornbek, hvad hun ser som årsag til de dårlige målinger:

Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00