Landsrådet reduceret til kanal for ledelsen

Konservativ Ungdom mener, at ledelsen brugte ufine metoder til at skyde et forslag ned på landsrådet. Landsrådet er blevet kanal for folketings-gruppens budskaber, mener KU-formand
Mette Dyrskjøt

Det er lidt synd, at landsrådet mere er blevet en kanal, hvor folketingsgruppen kan promovere, hvad den gerne vil have ud af budskaber, frem for at vi rent faktisk sætter os ned og laver fælles visioner for fremtiden.

Kasper Hülsen
Formand, Konservativ Ungdom
Bella Center: Konservativ Ungdom er skuffet over parti-ledelsen på weekendens landsråd i København. De unge konservative stod bag en indstilling til, at Det Konservative Folkeparti skal arbejde for, at der indføres atomkraft i Danmark.

Men allerede inden landsrådet skød den konservative formand Bendt Bendtsen forslaget ned i medierne. Han meldte ud, at det i hvert fald ikke kan støttes af den konservative folketingsgruppe.

"Vi troede, at landsrådet handlede om at give medlemmerne indflydelse på politikken," sagde KU-formand Kasper Hülsen fra landsrådets talerstol.

Kanal for folketingsgruppen
"Det er lidt synd, at landsrådet mere er blevet en kanal, hvor folketingsgruppen kan promovere, hvad den gerne vil have ud af budskaber, frem for at vi rent faktisk sætter os ned og laver fælles visioner for fremtiden," siger Kasper Hülsen til Altinget.

Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00