Om  
Michael Christiansen

Michael Christiansen formand for Verderlagskommissionen

DR's bestyrelsesformand, tidligere departementschef Michael Christiansen, bliver formand for Verderlagskommissionen, som har til opgave at undersøge lønningerne til de folkevalgte.
Anne Justesen
Et bredt flertal i Folketinget blev i marts enige om at nedsætte en kommission, som skal udarbejde et samlet forslag til aflønning af ministre, folketingspolitikere, borgmestre og regionsrådsformænd. Det bliver DR-formand og tidligere departementschef Michael Christiansen, der skal stå i spidsen for den nye Vederlagskommission. Det skriver Jyllands-Posten. Michael Christiansen er uddannet jurist ved Københavns Universitet. Han var fra 1992-2008 chef for Det Kongelige Teater efter at have været departementschef i Forsvarsministeriet i 1988-1992 og afdelingschef i Justitsministeriet i 1986-1988. Siden 2008 har han været bestyrelsesformand i DR. Vederlagskommissionen skal kigge på lønningerne til landets toppolitikere, og et bredt flertal i Folketinget har på forhånd aftalt, at man vil vedtage anbefalingerne fra kommissionen, som ikke underlægges økonomiske begrænsninger, skriver Jyllands-Posten. Kommissionen består af seks tidligere politikere og embedsmænd.
Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Michael Christiansen

Formand, Jazzhus Montmartre, teatret Sort/Hvid og Black Box , fhv. bestryrelsesformand bestyrelsesformand, Fjord&Bælt og DR, fhv. direktør , Det Kgl. Teater
cand.jur. (Københavns Uni. 1970)

0:000:00