Om  
Peter Christensen

Peter Christensen stiller igen op til Folketinget

Forsvarsminister Peter Christensen (V) prøver igen at komme i Folketinget. Efter han ved folketingsvalget i sommer blev vraget i Sønderjylland, forsøger han nu at stille op i Næstved-kredsen, hvor også Lars Løkke Rasmussen stiller op.

Sara Ridder

Forsvarsminister Peter Christensen er igen folketingskandidat. Det står klart, efter han torsdag aften blev valgt som ny folketingskandidat i Næstved-kredsen. 

Næstved-kredsen er en del af Sjællands storkreds med det største antal af vælgere på landsplan. Også Venstres formand, statsminister Lars Løkke Rasmussen, stiller op her. Allerede i sidste uge fortalte Peter Christensen, at han skiftede kreds til Næstved, og at han her håbede at blive valgt som Venstres kandidat. 

"Da jeg blev kontaktet af Næstved-kredsen, lod jeg mig hurtigt overbevise, om at Næstved er det helt rigtige både for mig og for Næstved. På Sydsjælland er der mange af de samme udfordringer, som jeg kender fra Sønderjylland, og den geografiske placering giver mig en unik mulighed for at være til stede i kredsen, samtidig med at jeg passer min ministergerning i København," sagde han i sidste uge. 

Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00