S-medlemmer kan ombestemme sig

Det socialdemokratiske formandsvalg afvikles som en kombination af elektronisk og skriftlig stemmeafgivning. Medlemmerne kan omgøre deres stemmeafgivning helt frem til den 10. april, oplyser organisationskonsulent Finn Stubtoft.
Rasmus Nielsen

Vi forventer, at at stort antal medlemmer vil stemme elektronisk, så snart de har modtaget oplysninger om, hvordan de stemmer. Hvis de ombestemmer sig i løbet af valgkampen, eller hvis de vil føle sig helt sikre på, at deres stemme tælles med, kan de indsende den trykte stemmeseddel.

Finn Stubtoft
Organisationskonsulent (S)
Selv efter have stemt om ny formand får de 53.000 S-medlemmer ret til at ombestemme sig helt frem til 10. april, to dage før resultatet af formandsvalget offentliggøres.

Det besluttede Socialdemokratiets hovedbestyrelse fredag aften. Det betyder, at valgkampen mellem de jævnbyrdige kandidater Frank Jensen og Helle Thorning-Schmidt kan påvirke de stemmeberettigede til sidste øjeblik.

Op til påsken udsender partiorganisationen trykte stemmesedler, ligesom der åbnes op for at afgive sin stemme elektronisk via det socialdemokratiske intranet.

Partiets organisations- og IT-konsulent Finn Stubtoft:

Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00