Om  
Jens Teilberg Søndergaard

Skattestyrelsen henter ny juradirektør hos Kammeradvokaten

Jens Teilberg Søndergaard, der er tidligere lovchef i Justitsministeriet og juridisk rådgiver i Statsministeriet, er blevet ansat som ny juridisk direktør i Skattestyrelsen.

Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix
Thor Stefansson Hiis

Jens Teilberg Søndergaard starter som fagdirektør for et af landets største juridiske miljøer, juraenheden i Skattestyrelsen.

Den 48-årige jurist kommer fra en stilling som partner hos Poul Schmith/Kammeradvokaten og har tidligere været juridisk rådgiver for skiftende regeringer som lovafdelingschef i Justitsministeriet samt chef for den juridiske afdeling i Statsministeriet.

"Jeg har hidtil været tættere på den politiske tilblivelse af lovgivningen og ikke på at skulle eksekvere lovgivningen. Det glæder jeg mig til. Jeg er meget tiltalt af at være med til at drive en så stor og samfundsvigtig organisation som Skattestyrelsen. Hvis man gerne vil prøve at arbejde med drift, er Skattestyrelsen som landets største styrelse med opgaver, der går på tværs af hele samfundet, et virkeligt godt sted," siger Jens Teilberg Søndergaard.

Jens Teilberg Søndergaard er uddannet cand.jur med en ph.d-grad fra Københavns Universitet om emnet ’ret, demokrati og globalisering’ og har desuden en mastergrad i offentlig ledelse.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Jens Teilberg Søndergaard

Vicedirektør for det parlamentariske område, Folketinget
cand.jur. (Københavns Uni. 1999), ph.d. i retslære (Københavns Uni. 2003)

0:000:00