Vi skal tænke længere end Venstre

Cand. polit. Kirsten Bagge Nielsen (41) er hentet til Christiansborg af Mogens Lykketoft for at lede Socialdemokraternes Analyse- og Informationsafdeling. Interview med den nye S-strateg, der har været socialdemokrat, så længe hun kan huske.
Rasmus NielsenSandra Schwartz

Jeg er dårlig til at tage hjem inden lygtetændingstid - og med sådant et job bliver det ikke lettere. Som så mange andre skrev jeg for og imod. Der var afgjort flere plusser. Jeg har det lidt som en cirkus-hest, der vender tilbage.

Kirsten Bagge Nielsen
Ny chef for Socialdemokraternes Analyse- og Informationsafdeling (AIA)
Fakta
Cand. polit, København

Chef for AIA fra 1. september 2003

Gift med direktør i Nordea Henrik Priergaard, sammen sønner på 16 og 14 år. Bor på Frederiksberg.

Tidligere jobs bl.a.:

Fra 1990: Ældre Sagen, politisk konsulent

2000-2003:politisk sekretær for KAD-formanden Lillian Knudsen.


Kilde: Altinget.dk
Når KAD-formanden Lillian Knudsen lukkede døren for at tale under fire øjne med sin højrehånd Kirsten Bagge Nielsen, må det være gået fornøjeligt for sig. Og heftigt for sig.

Kirsten Bagge Nielsen, Socialdemokraternes nye analysechef på Christiansborg, er - som sin tidligere chef - en intens, tilstedeværende person.

Kirsten Bagge Nielsen, der er 41 år, kommer fra en stilling som politisk rådgiver for KAD-formanden. Hun startede 1. september som chef for Socialdemokraternes nye Analyse- og Informationsafdeling (AIA).

Altinget.dk mødte hende forleden for at få et bud på, hvem det ukendte ansigt i brede politiske cirkler er, og hvordan hun kan medvirke til at få sine partifæller tilbage på ministerkontorerne.

Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00