Center for Frivilligt Socialt Arbejde får ny formand og bestyrelse

BESTYRELSE: Den tidligere direktør i Ankestyrelsen Thorkil Juul er ny bestyrelsesformand på Center for Frivilligt Socialt Arbejde. Han kommer til at stå i spidsen for centrets syv mand store bestyrelse i de kommende fire år.

Center for Frivilligt Socialt Arbejdes bestyrelse har fået friskt blod ind i form af Thorkil Juul, der er ny formand, og en række nye bestyrelsesmedlemmer, heriblandt Morten Skov Mogensen (billede). 
Center for Frivilligt Socialt Arbejdes bestyrelse har fået friskt blod ind i form af Thorkil Juul, der er ny formand, og en række nye bestyrelsesmedlemmer, heriblandt Morten Skov Mogensen (billede). 
Mikkel Bødker Olesen
Fakta
Center for Frivilligt Social Arbejdes bestyrelse består af en formand og seks medlemmer. Formand samt to medlemmer udpeges af Børne- og Socialministeriet, mens Frivilligrådet, KL og Forskningsrådet for Samfund og Erhverv vælger en repræsentant hver.

Kilde: Center for Frivilligt Socialt Arbejde

Børne- og Socialministeriet har udpeget Thorkil Juul, tidligere direktør i Ankestyrelsen, som ny formand for Center for Frivilligt Socialt Arbejde, skriver centret i en pressemeddelelse.

Den nye formand kommer til at stå i spidsen for bestyrelsen i de kommende fire år og glæder sig til at sætte retning for centrets fremtidige arbejde:

”Vi befinder os i en tid, hvor frivillighed og civilsamfund har fået en helt ny og afgørende rolle i udviklingen af fremtidens velfærdssamfund. Den rolle er Center for Frivilligt Socialt Arbejde med til at styrke gennem målrettede aktiviteter, formidling af viden og brobygning mellem de mange aktører i civilsamfundet og kommunerne. Jeg glæder mig til at være med til at sætte retning for centrets fremtidige arbejde og udvikling,” siger han i en pressemeddelelse.

Altinget logoCivilsamfund
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget civilsamfund kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00