Center for Frivilligt Socialt Arbejde får ny formand og bestyrelse

BESTYRELSE: Den tidligere direktør i Ankestyrelsen Thorkil Juul er ny bestyrelsesformand på Center for Frivilligt Socialt Arbejde. Han kommer til at stå i spidsen for centrets syv mand store bestyrelse i de kommende fire år.

Børne- og Socialministeriet har udpeget Thorkil Juul, tidligere direktør i Ankestyrelsen, som ny formand for Center for Frivilligt Socialt Arbejde, skriver centret i en pressemeddelelse.

Den nye formand kommer til at stå i spidsen for bestyrelsen i de kommende fire år og glæder sig til at sætte retning for centrets fremtidige arbejde:

”Vi befinder os i en tid, hvor frivillighed og civilsamfund har fået en helt ny og afgørende rolle i udviklingen af fremtidens velfærdssamfund. Den rolle er Center for Frivilligt Socialt Arbejde med til at styrke gennem målrettede aktiviteter, formidling af viden og brobygning mellem de mange aktører i civilsamfundet og kommunerne. Jeg glæder mig til at være med til at sætte retning for centrets fremtidige arbejde og udvikling,” siger han i en pressemeddelelse.

Login