Om  
Helle Thorning-Schmidt

Helle Thorning i spidsen for ny DBU-kommission

Tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt skal stå i spidsen for en ny kommission under Dansk Boldspil-Union, der skal få flere kvinder og piger til at spille fodbold.

 

Jens Claudi

Helle Thorning-Schmidt skal stå i spidsen for ny kommission under Dansk Boldspil-Union, hvis mål er at få kvinder og piger til at spille fodbold. Det skriver Politiken.

Den ene af den tidligere statsministers døtre har spillet fodbold, da hun var yngre, men stoppede, da hun nåede teenagealderen. Og det er det problem, som den nye kommission skal forsøge at løse.

"Hun fik andre ting i hovedet, og det tror jeg, at rigtig mange piger i den alder gør. Så ja, jeg så det, som rigtig mange andre forældre også ser: at pigerne stopper, når de bliver de her 14-15 år," siger Helle Thorning-Schmidt.  

Blandt de andre medlemmer i kommissionen er Lykke Friis, Kvinfo-direktør Nina Groes og Christian Stadil, der ejer Hummel.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Helle Thorning-Schmidt

Fhv. statsminister (S), partiformand & MF, fhv. MEP, bestyrelsesmedlem, fhv. adm. direktør, Save the Children International, medformand, Facebooks Tilsynsråd
MA i europæiske studier (College of Europe, Brügge, Belgien 1993), cand.scient.pol. (Københavns Uni. 1994)

0:000:00