Hjælp os med at opbygge et nyttigt opslagsværk med civilsamfundsforskning

FEEDBACK: Civilsamfundets Videnscenter er i gang med at opbygge et digitalt opslagsværk over nordisk civilsamfundsforskning. Nu er vi klar med en betaversion. Men vi har brug for dine input, så vi kan gøre indhold, opbygning og søgemaskine så brugbare som muligt.

Julie Hjerl Hansen

Savner du et sted, hvor du lynhurtigt kan få overblik over forskningen inden for dit felt? Altinget: Civilsamfundets Videnscenter har forsøgt at gøre det let for dig.

Vi har gennem de seneste måneder kortlagt den nordiske civilsamfundsforskning og er netop nu i gang med at opbygge et søgbart opslagsværk, hvor du let og hurtigt skal kunne finde forskningens svar på de spørgsmål, du går og tumler med.

Betaversion i luften nu
I dag går Civilsamfundets Videnscenter i luften med betaversionen af vores spritnye digitale opslagsværk over civilsamfundsforskning.

I første omgang har vi fyldt databasen med dansk forskning. I løbet af sommeren og efteråret udvider vi opslagsværket, så du også kan gå på opdagelse i svensk og norsk civilsamfundsforskning.

Vi har brug for din hjælp
Men vi har brug for din hjælp til at gøre opslagsværket så godt som muligt. Vi håber derfor, at du vil klikke dig ind på Civilsamfundets Videnscenter, gå på opdagelse i den danske forskning og fortælle os om dine erfaringer, så vi kan gøre opslagsværket endnu bedre.

Feedback modtages med stor tak på [email protected].

Forsker du i civilsamfundsspørgsmål?
Hvis du selv forsker i civilsamfundsspørgsmål og har udgivet relevante publikationer, som endnu ikke er med i opslagsværket, må du meget gerne tippe os ved at udfylde formularen nederst på siden her.

Tøv heller ikke med at skrive til os, hvis du har kendskab til andre publikationer, som du også mener bør være at finde i opslagsværket.

Få forskningsnyheder og -overblik i din indbakke
Hvis du interesserer dig for civilsamfundsforskning, kan du her gratis tilmelde dig vores ugentlige nyhedsbrev, hvor vi løbende holder dig opdateret om den nyeste forskning inden for emner som frivillighed, samskabelse og foreningsliv.

 


Civilsamfundets Videnscenter er støttet af Tuborgfondet, men har redaktionel uafhængighed.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00