Om  
Rasmus Brygger

Tidligere LAU-formand opretter nyt videnscenter

Rasmus Brygger har opsagt sit job for at opstarte et nyt videnscenter, der skal fokusere på integration. 

Birgitte Søe

Rasmus Brygger vil etablere Danmarks Videnscenter for Integration og vinker samtidig farvel til sin nuværende arbejdsplads.

Det oplyser han på Facebook.  

Indtil nu har Rasmus Brygger siddet som chefkonsulent hos Dansk Arbejdsgiverforening, men nu satser han alt på det nye videnscenter.

Etableringen skyldes, at han mener, den viden, der er på området, ikke er optimal.

"Integration er konstant på toptre over vigtigste politikområder for danskerne. Alligevel er området præget af en ringe viden, misvisende tal og en polariseret debat. Det skal der ændres på", forklarer Rasmus Brygger på sin Facebook-profil om oprettelsen af Danmarks Videnscenter For Integration. 

"Der er fortsat mange integrationsudfordringer, men potentialet for forbedring er enormt, og derfor skal vi i langt højere grad end i dag have løsninger på bordet. Det skal videnscenteret levere", skriver han.

Rasmus Brygger er uddannet fra Syddansk Universitet og har også arbejdet som frivilligt. Fra 2015 til 2017 var han eksempelvis landsstyrelsesmedlem af foreningen Ungdommens Røde Kors, ligesom han har været landsformand for Liberal Alliances Ungdom, LAU, fra 2012 til 2014. 

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Rasmus Brygger

Ligebehandlingschef, Institut for Menneskerettigheder
ba.merc. (SDU 2013)

0:000:00