Om  
Tommy Zwicky

Redaktør forlader Børneavisen for at blive vicekommunikationschef i Huawei

Huawei Danmark har ansat Tommy Zwicky i en nyoprettet stilling som vice president for kommunikation.

Peter Bjørnbak Hansen

Efter to år som redaktør på Børneavisen har Tommy Zwicky valgt at sige op og fortsætter i stedet hos Huawei Danmark i en nyoprettet stilling som vice president of communications.

Det fortæller han på sin egen linkedin-profil og uddyber:

"Nu ser jeg frem til at bruge nogle andre journalistiske muskler og udvikle nye kompetencer hos et af verdens mest innovative tech-firmaer. Det er et drømmejob for enhver, der vil arbejde med kommunikation og ikke er bange for lidt modvind. Det er jeg ikke."

Tommy Zwicky hoppede med ombord som redaktør, da Børneavisen blev søsat af JP/Politikens Hus i sommeren 2018. Avisen henvender sig til børn i alderen 9 til 12 år.

Inden da havde han sat punktum for en karriere hos DR, der startede på ungdomsredaktionen og siden har omfattet jobtitler som journalist, redaktør og senest vært på nyhedsprogrammet til børn, Ultra Nyt.

Sidstnævnte forlod Tommy Zwicky i 2017, da han ikke længere kunne stå inde for programmet, fortalte han dengang til Ekstra Bladet.

Den nyudnævnte vice president of communications for Huawei Danmark er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2005. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Tommy Zwicky

Redaktionschef, TV Midtvest
Journalist (Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, 2005)

0:000:00