Om  
Kris Jensen Skriver
Malte Larsen

Socialdemokratiet har udpeget en ordfører for både it og tele

Socialdemokratiet har nu uddelt ordførerskaberne blandt folketingsmedlemmerne. Malte Larsen er blevet ordfører for digitalisering og it, mens Kris Jensen Skriver er blevet teleordfører.

Malte Larsen (t.v.) er Socialdemokratiets nye ordfører for digitalisering og it. Her står han med Leif Lahn Jensen. ARKIV
Malte Larsen (t.v.) er Socialdemokratiets nye ordfører for digitalisering og it. Her står han med Leif Lahn Jensen. ARKIVFoto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Emma BrinkSine Riis Lund

Den socialdemokratiske folketingsgruppe har konstitueret sig og fordelt ordførerskaberne blandt de folketingsmedlemmer, der ikke har fået ministerposter i SVM-regeringen.

Malte Larsen er ny digitaliserings- og it-ordfører, men han er ikke ny på Borgen. Han har været folketingsmedlem siden 2019 og har før det flere gange været stedfortræder.

I den seneste folketingsperiode var han havneordfører og nåede også kortvarigt i 2022 at være erhvervsordfører, efter Socialdemokratiet lavede en ordførerrokade. Derudover var han næstformand for den danske delegation til OSCE's Parlamentariske Forsamling fra 2019.

Altinget logoDigital
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget digital kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00