Om  
Lars Qvistgaard

Akademikerne har valgt ny formand

Formand for Djøf Offentlig Lars Qvistgaard er valgt til ny formand for Akademikerne. Han tiltræder sin nye post 1. januar 2016.

Nikita Selvig

Djøf Offentlig-formand Lars Qvistgaard skal de næste to år stå i spidsen for Akademikerne. Det skriver hovedorganisationen på sin hjemmeside.

”Jeg er glad for den tillid bestyrelsen i Akademikerne har vist mig. Jeg ser frem til at samarbejde med alle medlemsorganisationerne i Akademikerne om de vigtige opgaver, som ligger foran os. Vores samfund er under gevaldig forandring. Kravene på arbejdsmarkedet bliver bestandigt større og mere vidensorienterede samtidig med, at globaliseringen udfordrer den måde vi arbejder på. Her spiller de højtuddannede en afgørende rolle og derfor skal vi styrke akademikernes indflydelse i det politiske landskab, så vi kan omfavne disse forandringer,” siger Lars Qvistgaard om sine nye opgaver.

Lars Qvistgaard vil blandt andet fortsætte debat om, hvad Danmark skal leve af i fremtiden og i forlængelse heraf arbejde for at skabe et bedre match mellem erhvervslivet og uddannelserne:

Altinget logoEmbedsværk
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget embedsværk kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00