Bødskov om S-erhvervsklub: "Jeg er der som skatteminister og selvfølgelig også som partimedlem"

Morten Bødskov forsvarede torsdag sit brug af embedsværket i forbindelse med møderne i Socialdemokratiets erhvervsklub. "Det er bestemt min - og mit ministeriets opfattelse - at reglerne er overholdt," lød det. Enhedslisten er på vej med beslutningsforslag for at stramme reglerne på området.

Skatteminister Morten Bødskov forlader torsdagens samråd om brug af embedsmænd i forbindelse med møder i Socialdemokratiets erhvervsklub. 
Skatteminister Morten Bødskov forlader torsdagens samråd om brug af embedsmænd i forbindelse med møder i Socialdemokratiets erhvervsklub. Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget
Christoffer Lund-Hansen

"Jeg er der som skatteminister og selvfølgelig også som partimedlem. Jeg får hjælp til at holde et oplæg, som skatteminister, som jeg også har holdt andre steder. Hvis Rosa Lund vil invitere mig over for at holde et oplæg for Enhedslisten, gør jeg også gerne det."

Ordene kommer fra skatteminister Morten Bødskov (S) som direkte svar til Enhedslistens retsordfører, Rosa Lund. 

Efter måneders tavshed - bortset fra en række skriftlige svar - havde Rosa Lund nemlig tvunget den socialdemokratiske minister i ilden på et samråd torsdag formiddag.

Altinget logoEmbedsværk
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget embedsværk kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00