Om  
Stefan Søsted

Direktør fundet til udflyttet færdselsstyrelse

Færdselsstyrelsen åbner i Ribe i det nye år, og ny direktør bliver 38-årige Stefan Søsted. 

Minna Møbjerg Stevnhoved

Som konsekvens af regeringens beslutning om at udflytte statslige arbejdspladser, har man besluttet at samle en række opgaver i en nyoprettet færdselsstyrelse.

Den får adresse i Ribe og skal ledes af 38-årige Stefan Søsted, der kommer fra en stilling som vicedirektør i Sikkerhedstyrelsen i Esbjerg.   

Søsted er uddannet jurist, bosat i Silkeborg og tiltræder efter planen til februar 2016.

I stillingen får han til opgave at lede etableringen af den nye styrelse, som kommer til at sortere under Trafik- og Byggestyrelsen i Transport- og Bygningsministeriet. Han bliver således ansvarlig for omkring 70 medarbejdere, der skal løse opgaven med at administrere færdselslovens regler.

I forbindelse med ansættelsen udtrykker transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidt stor tilfredshed med ansættelsen: 

”Ansættelse af en ny direktør er et meget vigtig skridt i opbygningen af en ny, slagkraftig og effektiv styrelse. Styrelsens helt centrale opgave er at bidrage til sikkerhed i trafikken, og styrelsen er en vigtig medspiller, når vi taler om at understøtte de virksomheder, der arbejder inden for vejtransport. Dermed kan Færdselsstyrelsen bidrage til vækst og beskæftigelse,” lyder det i en pressemeddelelse.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Stefan Søsted

Direktør, Færdselsstyrelsen
cand.jur. (Aarhus Uni. 2005)

0:000:00