Om  
Tommy Andersen
Tommy Ahlers

Erhvervsministeren finder Tommy Ahlers' afløser

Tommy Andersen bliver ny formand for Iværksætterpanelet. Han overtager efter Tommy Ahlers, som er stoppet på posten for at blive ny uddannelses- og forskningsminister.

Ninna Gøbel Rønberg

Erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) måtte på udkig efter en ny formand for Iværksætterpanelet, da tidligere formand Tommy Ahlers (V) 2. maj blev udpeget af statsministeren som ny uddannelses- og forskningsminister efter Søren Pind (V).

Og valget er faldet på Tommy Andersen, serieiværksætter og investor, skriver Erhvervsministeriet i en pressemeddelelse.

Den nyudpegede formand ser frem til arbejdet:

"Jeg er glad for udnævnelsen og for den mulighed, Iværksætterpanelet giver os iværksættere og investorer for at komme med bud på, hvordan vi får skabt flere store vækstsucceser i Danmark," siger Tommy Andersen.

Sammen med de øvrige panelmedlemmer arbejder Tommy Andersen på højtryk for at have den næste runde med anbefalinger til regeringen klar. De forventes klar i løbet af andet kvartal af 2018.

Også erhvervsminister Brian Mikkelsen er tilfreds med sit valg af formand:

"Tommy Andersen har både prøvet at starte og udvikle egen virksomhed, har forstand på fonds- og investeringsdelen, og han har et indgående kendskab til det danske iværksættermiljø".

Og fortsætter:

"Samtidig har Tommy Andersen været en del af Iværksætterpanelet siden begyndelsen, og jeg er derfor overbevist om, at Tommy Andersen vil kunne føre panelets arbejde videre på bedste vis."

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Tommy Andersen

Managing Partner, byFounders VC
HD(u) (CBS)

Tommy Ahlers

Bestyrelsesmedlem, Concito, iværksætter, fhv. MF og uddannelses- og forskningsminister (V)
cand.jur. (Københavns Uni. 2001)

0:000:00