Fra embedsmand i København til sognepræst i Thy: "Der skulle ske noget andet. Noget helt andet"

Søren Krogh har efter en lang karriere som embedsmand besluttet at jagte en helt anden karriere. 1. maj startede han i en stilling som sognepræst i Thy. Her fortæller han om den store beslutning.

Kulturudvekslinger med blandt andre Kongehuset er nu skiftet ud med prædikener for 58-årige Søren Krogh. Her fra Vestervig Kirke i det sydlige Thy. Kirken er Nordens største landsbykirke.
Kulturudvekslinger med blandt andre Kongehuset er nu skiftet ud med prædikener for 58-årige Søren Krogh. Her fra Vestervig Kirke i det sydlige Thy. Kirken er Nordens største landsbykirke.Foto: Privatfoto
Peter Ingemann Nielsen

Fortalt til Peter Ingemann Nielsen

"Jeg har været i Kulturministeriet i 24 år. Siden 2007 i Slots- og Kulturstyrelsen, hvor jeg har haft ansvaret for Danmarks internationale kulturudveksling. Det er måske det sjoveste lille ben i centraladministrationen.

Det er et samarbejde mellem Udenrigsministeriet og Kulturministeriet om Danmarks internationale kulturudveksling. Det handler for eksempel om at fejre officielle forbindelser mellem Danmark og et andet land. Så spiller kultur altid en stor rolle - sammen med en erhvervsdelegation.

Altinget logoEmbedsværk
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget embedsværk kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00