Fredericia-borgmester fyrer endnu en kommunaldirektør

NAVNE: Byrådet i Fredericia Kommune har besluttet at afskedige kommunens kommunaldirektør, Michael Holst. Michael Holst er den anden kommunaldirektør, som Jacob Bjerregaard (S) har valgt at sige farvel til, siden han blev borgmester i 2014.

Borgmesteren i Fredericia Kommune Jacob Bjerregaard (S) (billede) fyrer kommunaldirektør nummer to. Arkivfoto.
Borgmesteren i Fredericia Kommune Jacob Bjerregaard (S) (billede) fyrer kommunaldirektør nummer to. Arkivfoto.
Katja Holm

Fredericia Byråd besluttede mandag aften at indgå en fratrædelsesaftale med kommunaldirektør Michael Holst. Det skriver Fyens Stiftstidende. Kommunen skal fremover ledes af kun to direktører. Byrådet fulgte borgmester Jacob Bjerregaards (S) indstilling om at slanke kommunens ledelseslag.

Michael Holst er kommunaldirektør nummer to, som borgmesteren har opsagt, siden han trådte til i 2014. Den første var Tim Jeppesen, som blev fyret, kort efter Jacob Bjerregaard startede som borgmester.

”Vi har en udfordring med at finde en besparelse på vores opgaveprioritering. Ved at slanke ledelsen vil vi årligt spare to millioner kroner, som hjælper os et stykke på vej. Det er penge, vi kan bruge til at skabe velfærd direkte til borgerne, og det er både jeg og byrådet optaget af,” siger Jacob Bjerregaard til Fyens Stiftstidende.

0:000:00