Frederiksberg finder ny kommunaldirektør

NAVNE: Frederiksberg Kommune har ansat Stig Henneberg som ny kommunaldirektør. Han kommer fra en stilling som partner i rådgivningsvirksomheden Struensee & Co.

I juni 2019 blev kommunaldirektør i Frederiksberg Kommune Torben Kjærsgaard afskediget efter et ønske om en ny profil til posten.

Den nye profil er nu fundet, og 1. marts tiltræder Stig Henneberg stillingen som kommunaldirektør på Frederiksberg.

Det skriver kommunen i en pressemeddelelse

Stig Henneberg kommer fra en stilling som partner i rådgivningsvirksomheden Struensee & Co. En stilling, han har haft de sidste to år. 

Fra 2014 til 2018 var han ansat som afdelingschef i Finansministeriet. 

En kommunaldirektør fra øverste hylde
Frederiksbergs borgmester, Simon Aggesen (K), glæder sig over valget af den nye kommunaldirektør. 

"Ambitionerne er tårnhøje på Frederiksberg, og derfor har vi søgt en kommunaldirektør fra øverste hylde. Med Stig Henneberg får vi en dygtig og erfaren leder til at stå i spidsen for direktionen i Frederiksberg Kommune,” siger borgmester Simon Aggesen i pressemeddelelsen.

Stig Henneberg ser også selv frem til samarbejdet med borgmesteren og kommunens medarbejdere. Særligt de grønne ambitioner ser den nye kommunaldirektør frem til at "gøre til virkelighed". Det skriver han på Linkedin.

Det bliver dog ikke kun arbejdet med kommunens grønne ambitioner, der kommer til at fylde, når Stig Henneberg tiltræder stillingen 1. marts.

Frederiksberg Kommunes familieafdeling er nemlig i gang med et større oprydningsarbejde, efter det tilbage i november kom frem, at der var "alvorlige fejl og mangler" i afdelingens sagsbehandling.

Forrige artikel Regeringen bruger konsulenthjælp til at få flere syrere til at rejse hjem Regeringen bruger konsulenthjælp til at få flere syrere til at rejse hjem Næste artikel Ministerier fordobler antallet af chefer på korte kontrakter Ministerier fordobler antallet af chefer på korte kontrakter
Coronavirus kan give styrelse et nyt slag i ansigtet

Coronavirus kan give styrelse et nyt slag i ansigtet

INTERVIEW: Alarmtilstanden i sundhedsvæsenet kan lægge fornyet pres på sagsbehandlingen i Styrelsen for Patientklager, der kæmper med genopretningsplan. Men foreløbig er der fuld damp på kedlerne fra mere end 250 hjemmeadresser, fortæller direktør Lizzi Krarup Jakobsen.