Hjemsendt direktør bryder otte måneders radiotavshed

TAVSHED: Fortællingen om svindel i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse bør revideres, mener styrelsens hjemsendte direktør, der bryder otte måneders radiotavshed.

Efter mere end otte måneders radiotavshed tager Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelses hjemsendte direktør Hans J. Høyer nu bladet fra munden og kommer med sin personlige mening om sagen om mulig regnskabsrod og svindel i styrelsen.

”(...) jeg tænker, at fortællingen om ”omfattende svindel” og ”regnskabsrod” i Ejendomsstyrelsen snart bør revideres. Det fortjener styrelsen og dens medarbejdere,” skriver Hans J. Høyer i et opslag på LinkedIN.

Sagen kom til offentlighedens kendskab i december sidste år og betød, at Hans J. Høyer blev hjemsendt med løn. Forsvarsminister Trine Bramsen (S) iværksatte hele to eksterne undersøgelser af sagen, ligesom et internt rejsehold blev sendt til styrelsens hovedkvarter i Hjørring. Midt- og Vestjyllands Politi gik desuden ind i sagen for at efterforske en konkret mistanke om to medarbejderes svindel over en årrække for samlet 1,8 millioner kroner.

Login