Om  
Cecilie Brøkner

Innovationsfonden får ny direktør

Cecilie Brøkner tiltræder 1. januar 2023 som direktør for Innovationsfonden. Hun kommer fra en stilling som afdelingschef i Børne- og Undervisningsministeriet, hvor hun senest har været konstitueret departementschef.

Nuværende afdelingschef og konstitueret departementschef i Børne- og Undervisningsministeriet, Cecilie Brøkner, bliver direktør for Innovationsfonden ved årsskiftet.
Nuværende afdelingschef og konstitueret departementschef i Børne- og Undervisningsministeriet, Cecilie Brøkner, bliver direktør for Innovationsfonden ved årsskiftet.Foto: Pressefoto/Innovationsfonden
Andreas Esbjørnsen

Innovationsfonden, der investerer i iværksættere, forskere og virksomheder, får Cecilie Brøkner som ny direktør.

Det oplyser fonden i en pressemeddelelse.

Hun kommer med en bred erfaring fra lederstillinger i forskellige ministerier, og det glæder Innovationsfondens bestyrelsesformand, Anders Eldrup, sig over.

”Cecilie Brøkner kommer med solid erfaring i at omsætte politik til løsninger, der kommer det danske samfund til gavn. Fonden får med hende en kompetent og meget erfaren leder, der har bevist sine evner i forhold til at sikre enkle og administrativt smidige organisationer,” udtaler Anders Eldrup i pressemeddelelsen.

Cecilie Brøkner er uddannet i statskundskab og har en master fra CBS. Derudover har hun arbejdet i flere forskellige ministerier, herunder Erhvervsministeriet og Finansministeriet. Samtidig har hun også været med til at starte en virksomhed.

Med udpegelsen overtager Cecilie Brøkner dermed ledelsen af Innovationsfonden efter Anne-Marie Levy Rasmussen, som i maj 2022 skiftede til medicinalvirksomheden Bavarian Nordic.

Læs også

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Cecilie Brøkner

Direktør, Innovationsfonden, Konstitueret departementschef, Børne- og Undervisningsministeriet, afdelingschef, Økonomi- og Koncernafdelingen, Undervisningsministeriet
cand.scient.pol. (Aarhus Uni. 2003)

0:000:00