Kun for abonnenter: Mød Margrethe Vestager

Altingets abonnenter har mulighed for at deltage, når Mandag Morgen fredag holder morgenmøde med EU-kommissær Margrethe Vestager i København.

Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget
Redaktionen

Margrethe Vestager er frem til sommer EU’s konkurrencekommissær. Det er et vigtigt job i en tid, hvor det står klart, at EU-landenes grønne omstilling ikke kommer til at leve op til vælgernes forventninger, hvis ikke den ledsages af betydelig offentlig støtte fra EU-landene og fra EU’s midler. 
 
Samtidig bliver EU helt centralt i 2024, hvor der er valg til Europa-Parlamentet, og hvor EU herefter skal have ny politisk ledelse. Vestager vil ved mødet give sit syn på udviklingen i EU set fra et dansk-europæisk perspektiv og på de udfordringer, som EU’s kommende ledelse skal håndtere. 
 
55-årige Margrethe Vestager insisterer på, at hun er kandidat til en tredje periode samtidig EU-kommissær. Hvorfor gør hun det, når nu SVM-regeringen har sagt pænt nej tak til det tilbud?  
 
Hør mere, når Mandag Morgen inviterer til møde med EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager fredag 26. januar 2024 fra klokken 9 til 10 i Ny Kongensgade 9, 1472 København K. 

Morgenmødet faciliteres af Mandag Morgens europaredaktør Claus Kragh, og du får som deltager mulighed for at stille spørgsmål. Der vil være kaffe og croissanter fra klokken 8.30. 
 
Inden mødet kan du med fordel dykke ned i en række af Mandag Morgens artikler om emnerne:   

NB: Morgenmødet er udelukkende fysisk og foregår i Ny Kongensgade 9, 1472 København K. Tilmelding sker gennem Teams, men mødet kan ikke følges online.  

Altinget logoEmbedsværk
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget embedsværk kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00