Om  
Bente Koudal Sørensen
Lars Solskov Lind

Landbrugsstyrelsen får to nye vicedirektører som led i ny organisering

Efter alvorlig kritik fra Rigsrevisionen får Landbrugsstyrelsen en ny organisering med Lars Solskov Lind og Bente Koudal Sørensen som nye vicedirektører. De kommer fra stillinger hos Forsvarsministeriets Auditørkorps og Vurderingsstyrelsen.

Den nye vicedirektør i Landbrugsstyrelsens sønderjyske afdeling på Augustenborg Slot og på Tønders gamle kaserne er Bente Koudal Sørensen. Hun tiltræder sammen med Lars Solskov Lind.
Den nye vicedirektør i Landbrugsstyrelsens sønderjyske afdeling på Augustenborg Slot og på Tønders gamle kaserne er Bente Koudal Sørensen. Hun tiltræder sammen med Lars Solskov Lind.Foto: Landbrugsstyrelsen
Simon Engell Kjøller

Landbrugsstyrelsen vil styrke sin håndtering af svig- og omgåelsessager med en ny organisering, hvor Lars Solskov Lind og Bente Koudal Sørensen er blevet ansat som nye vicedirektører.

Det oplyser styrelsen i en pressemeddelelse.

Omorganiseringen sker som reaktion på den kritik Landbrugsstyrelsen fik i Rigsrevisionens beretning fra maj 2021, om at styrelsen bevidst havde tilbageholdt oplysninger for Rigsrevisionen under udarbejdelsen af en beretning om forvaltning af tilskud til landbrugere.

Altinget logoEmbedsværk
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget embedsværk kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00