Landdistrikternes Fællesråd forventer ny plan for udflytning

OPRÅB: Landdistrikternes Fællesråd har et ønske og en forventning om, at regeringen lancerer endnu en flytteplan for statslige arbejdspladser til provinsen, som er mindst lige så omfangsrig som de seneste to planer.

Steffen Damsgaard har været formand for Landdistrikternes Fællesråd siden 2008.
Steffen Damsgaard har været formand for Landdistrikternes Fællesråd siden 2008.Foto: Landdistrikternes Fællesråd
Sine Riis Lund

Vi har haft, og har stadig, et klart ønske og en forventning om, at regeringen lancerer endnu en flytteplan, som er mindst lige så omfangsrig som de seneste to planer.

Steffen Damsgaard
Formand for Landdistrikternes Fællesråd

Flere steder bliver der nedlagt flere statslige stillinger, end der kommer til. Samtidigt har København de seneste år fået flere statslige arbejdspladser.

Det er ikke godt nok, mener formand for Landdistrikternes Fællesråd, som efterlyser en ny runde flytning af statslige arbejdspladser.

"Størstedelen af de statslige institutioner og statslige arbejdspladser ligger fortsat i Hovedstadsområdet. Der er altså ikke sket en markant ændring i antallet af statslige arbejdspladser mellem hovedstaden og resten af landet, og det vidner om, at vi slet ikke er færdige med at sikre en bedre balance i fordelingen af statslige arbejdspladser, siger formanden, Steffen Damsgaard, i en pressemeddelelse.

Altinget logoEmbedsværk
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget embedsværk kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00