Om  
Karen Clement
Lars Løkke Rasmussen

Lars Løkke ansætter ny særlig rådgiver

Lars Løkke har fundet sin særlige rådgiver i Udenrigsministeriet. Valget er faldet på Karen Clement, som har bred erfaring som pressechef i henholdsvis Forsvars- og Statsministeriet. 

Lars Løkke har valgt Karen Clement som sin højre hånd i sit virke som Udenrigsminister.
Lars Løkke har valgt Karen Clement som sin højre hånd i sit virke som Udenrigsminister.Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget
Simon Solkær Lassen

Udenrigsministeriet ansætter Karen Clement som særlig rådgiver for udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen (M). Det er ikke usædvanligt, at de nye ministre, og specielt dem der repræsenterer et andet parti end den foregående, vælger en ny særlig rådgiver, når de overtager et ministerie.

Det samme gælder naturligvis for Lars Løkke.

Valget er faldet på Karen Clement, som tidligere blandt andet har erfaring som pressechef i Forsvarsministeriet og ledende pressechef i Statsministeriet. Erfaring som den politiske leder i Moderaterne også påpeger.   

”Karen har stor analytisk kapacitet, et godt politisk boldøje og erfaring med udenrigs- og sikkerhedspolitik. Derfor er jeg meget glad for, at hun har takket ja til at blive særlig rådgiver for mig. Jeg er sikker på, at Karen bliver en dygtig rådgiver, og jeg ser frem til samarbejdet med Karen og andre gode kræfter i Udenrigsministeriet,” udtaler Lars Løkke om ansættelsen ifølge en pressemeddelelse fra Udenrigsministeriet. 

Karen Clement skal bistå udenrigsministeren i det regeringspolitiske arbejde.

Hun kommer fra en stilling som chef for PR og kommunikation i Netcompany. Hun har, udover sine poster i Forsvars- og Statsministeriet, tidligere været reporter på TV 2.

Læs også

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Karen Clement

Særlig rådgiver for udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen (M)
journalist (Danmarks Journalisthøjskole 2008)

Lars Løkke Rasmussen

Udenrigsminister, MF (M), politisk leder, Moderaterne, fhv. statsminister
cand.jur. (Københavns Uni. 1992)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024