Sådan sikrer I en god arbejdskultur under en udflytning

FORANDRING: Tvungen forandring giver rum til tvungen refleksion. Business-antropolog Pernille Hjortkjær udpeger fem overordnede ting, ledelsen skal holde øje med, når arbejdspladsen er udflytningsramt. 

"Man kan ikke kommunikere for meget. Medarbejdere efterspørger altid mere information, end de får," forklarer Pernille Hjortkjær.
"Man kan ikke kommunikere for meget. Medarbejdere efterspørger altid mere information, end de får," forklarer Pernille Hjortkjær.Foto: Anne Kring
Hanan Chemlali

Brug mellemlederne og teamlederne til at danne jer et overblik over, hvilke kvaler jeres medarbejder går rundt med.

Pernille Hjortkjær
Direktør og BusinessAntropolog, PE3A
Fakta
Pernille Hjortkjær er antropolog, coach og proceskonsulent - og grundlægger af konsulentfirmaet PE3A BusinessAntropologi. 

PE3A BusinessAntropologi er eksperter i at hjælpe virksomheder og organisationer i traditionsrige og konservative brancher med at udvikle virksomhedskulturen, så de bliver klar til fremtidens arbejdsmarked. 

Læs mere om Pernille Hjortkjær og PE3A BusinessAntropologi på www.pe3a.dk 

Accepter det, I ikke kan ændre.

Det kan lyde som hårde ord, men de er velmente. Udflytning skubber en række arbejdspladser ud i en forandringsfase, og det kan påvirke arbejdskulturen negativt, hvis man ikke tager højde for en række ting.

Med sine mere end 15 års erfaring med virksomhedskultur og lederskab giver Pernille Hjortkjær her fem råd til, hvordan I som ledelse på en udflyttet arbejdsplads sikrer en god arbejdskultur.

Dokumentation

VÆRKTØJSKASSEN 

I hvert nyhedsbrev udgiver Altinget: Udflytning overskuelige guideartikler om, hvordan udflytningen gribes an, uanset om man er medarbejder i en udflyttet styrelse, i en kommune med nye medarbejdere på vej, eller om man er en medarbejder, der står til enten at flytte med eller sige farvel til sit job.

Tilgå guideartiklerne her.


Altinget logoEmbedsværk
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget embedsværk kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00