Socialstyrelsen henter ny vicedirektør i KL

JOBNYT: Niels Arendt Nielsen er ansat som ny vicedirektør i Socialstyrelsen. Han stopper dermed hos KL til maj.

Socialstyrelsen har fundet en ny vicedirektør.

Det er Niels Arendt Nielsen, der kommer fra en stilling som kontorchef for Socialpolitik i KL.

Det oplyser han i et opslag på Linkedin.

Han afløser den hidtidige vicedirektør, Cathrine Lindberg Bak, der har fået en stilling som vicedirektør i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet. Det fremgår af styrelsens organisationsoversigt.

På Linkedin skriver hun som kommentar til Niels Arendt Nielsens opslag:

"Det er [et] fantastisk spændende job med masser af mening og et hold af superskarpe chefer og medarbejdere. Tillykke til både dig og dem!"

Niels Arendt Nielsen er uddannet cand.oecon. i nationaløkonomi fra Aarhus Universitet i 1993 og har i 2014-2016 taget en master i offentlig administration på CBS.

Forrige artikel Sundhedsdatastyrelsen opruster Sundhedsdatastyrelsen opruster Næste artikel Efter nye tal: SF vil barbere halvanden milliard af statens konsulentforbrug Efter nye tal: SF vil barbere halvanden milliard af statens konsulentforbrug
Juniorministeren, der lagde sporene til fremtidens offentlige sektor

Juniorministeren, der lagde sporene til fremtidens offentlige sektor

EVALUERING: Trods undren og rysten på hovedet over den nye post som minister for innovation, så er det lykkedes Sophie Løhde (V) at lægge kimen til flere reformeringer af den offentlige sektor. Det mener iagttagere, der dog ser en risiko for, at reformsporet hurtigt kan blive afsporet.