Om  
Mette Fjord Sørensen

Stabschef i Radikale er færdig efter tilbagegang ved folketingsvalget

Mette Fjord Sørensen stopper som politisk chef i Radikale. "Valget gik desværre ikke som håbet," skriver hun på LindkedIn.

Mette Fjord Sørensen stopper efter ti måneder som stabschef hos De Radikale.
Mette Fjord Sørensen stopper efter ti måneder som stabschef hos De Radikale.Foto: Hans Søndergård/Dansk Industri
Simon Solkær Lassen

Den radikale folketingsgruppe skal skal have sig en ny stabschef.

LinkedIn og Twitter skriver Mette Fjord Sørensen, der også havde titel af souschef, at hun stopper efter ti måneder på posten.

"Det har været en vild tur. Men min rejse for RV slutter her. Det har været hæsblæsende, lærerigt og udfordrende med mange nye og gode relationer i baggagen. Nu puster jeg lidt ud - men altid klar til kaffe," skriver hun på Twitter.

Ved folketingsvalget i sidste uge gik Radikale fra 16 til 7 mandater. Dagen efter sagde Sofie Carsten Nielsen farvel og tak som politisk leder. Ny gruppeformand er Martin Lidegaard.

"Valget gik desværre ikke som håbet, og det har konsekvenser for mange, inklusiv mig," skriver Mette Fjord Sørensen på LinkedIn.

Den tidligere underdirektør i Dansk Industri skriver videre, at "det har været hæsblæsende, udfordrende og lærerigt" at arbejde på Christiansborg.

"Der har været gode dialoger og nye stærke relationer på og omkring Christiansborg med både journalister, kommentatorer og interesseorganisationer. Det har været en fornøjelse både at krydse klinger og være i fælles front med rådgivere fra de andre partier. Det ville jeg ikke være foruden," lyder det.

Hun fremhæver også nogle af hendes vigtigste resultater i jobbet.

"Fra jeg satte foden på Christiansborg i januar, er alt foregået i løb. Fra nationalt kompromis om forsvar og sikkerhedspolitik, afstemning om forsvarsforbehold, aftale om grøn skat og grøn fond, granskningskommissionens rapport, udarbejdelse af 2030 plan og sidst en valgkamp med 300 km i timen," skriver hun.

Læs også
 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Mette Fjord Sørensen

Afdelingschef for politik og presse, DM, fhv. stabschef, Radikale Venstre
cand.scient.pol. (Aarhus Uni. 2006), journalistisk tillægsuddannelse (DJH 2008)

0:000:00