Ugens embedsmand: Janni Torp Kjærgaard skal fastholde 24.000 ansatte – og finde endnu flere

Det første år på posten for direktøren for Forsvarsministeriets Personalestyrelse har været lærerigt, spændende og budt på store udfordringer. Med invasionen i Ukraine og den nye sikkerhedspolitiske situation skal hun være med til at opbygge Forsvaret og tiltrække folk til fremtidens opgaver.

Jeg er offentlig leder og embedsmand, fordi jeg brænder for at gøre en forskel og medvirke til at påvirke og udvikle samfundet, siger Janni Torp Kjærgaard.
Jeg er offentlig leder og embedsmand, fordi jeg brænder for at gøre en forskel og medvirke til at påvirke og udvikle samfundet, siger Janni Torp Kjærgaard.Foto: Forsvarsministeriets Personalestyrelse
Simon Engell Kjøller

Hvordan har du oplevet dit første år som direktør for Forsvarsministeriets Personalestyrelse?

Det har været et forrygende år med masser af læring, spændende opgaver og store udfordringer. Som ny på Forsvarsministeriets område har jeg selvfølgelig brugt tid på at lære, lytte og danne relationer gennem det første år.

Ministerområdet – både de operative kræfter i Forsvaret, Beredskabsstyrelsen og Hjemmeværnet og de administrative funktioner og styrelser - er båret af engagerede, flittige og energiske chefer, ledere og medarbejdere. Der er en særlig ild i øjnene, fordi vi arbejder for noget, som i den grad giver mening; nemlig at passe på Danmark.

Altinget logoEmbedsværk
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget embedsværk kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00